R e n e w a b l e s
Facebook | Email | Είσοδος Μελών | Sitemap
 

  Ηλεκτρικός Εξοπλισμός
   
 

 

Με περισσότερα από 125 χρόνια εμπειρίας και με πληθώρα εγκαταστάσεων στο ενεργητικό της, η ΑΒΒ αναπτύσσει τεχνολογίες για ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρικής ενέργειας και αυτοματισμού, καθώς και προϊόντα ελέγχου και όργανα μέτρησης για κάθε τύπο μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Μεταξύ των προϊόντων της ΑΒΒ, τα οποία χρησιμοποιεί η Renelux στα έργα της είναι: υποσταθμοί μεταφοράς και διανομής ισχύος, απαγωγείς υπέρτασης, εξοπλισμός προστασίας, ηλεκτρικοί πίνακες AC & DC και διακόπτες ισχύος.

 
       

  Η Schneider Electric αποτελεί τον παγκόσμιο ειδικό στη διαχείριση ενέργειας. Είναι μια πολυεθνική εταιρία η οποία προσφέρει προϊόντα, εξοπλισμούς και υπηρεσίες που συνθέτουν λύσεις για τις αγορές της Ενέργειας, των Έργων Υποδομής, του Κτιρίου, της Κατοικίας και της Βιομηχανίας.  Αναλυτικότερα, από τη Μέση Τάση και τον Μετασχηματιστή, προϊόντα βιομηχανικού αυτοματισμού, ισχύος και τελικής διανομής στη χαμηλή τάση, μέχρι το διακοπτικό υλικό.  
       

 

O Όμιλος Εταιριών ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες καλωδίων στη χώρα και διαθέτει πέντε εργοστάσια παραγωγής, τρία στην Ελλάδα και δύο στο εξωτερικό. Στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ περιλαμβάνονται και οι εταιρίες ICME ECAB S.A., στο Βουκουρέστι Ρουμανίας και LESCO O.O.D., στο Μπλαγκόεβγκραντ Βουλγαρίας καθώς και πλήθος εταιριών διάθεσης των προϊόντων της εταιρίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 
       

 

Η Dehn & Sohne είναι η μεγαλύτερη Γερμανική εταιρία κατασκευής ηλεκτρολογικού εξοπλισμού ασφαλείας, η οποία εξειδικεύεται στα υλικά Συστημάτων Γείωσης και Αντικεραυνικής Προστασίας.

 
       

 

H Paradox Hellas A.E. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1990 και δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά με αντικείμενο την εισαγωγή, την κατασκευή και τη χονδρική πώληση συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (access control), κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης και συστημάτων πυρανίχνευσης. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Paradox Security Systems Ltd (συστήματα ασφαλείας) και άλλων εταιριών συστημάτων ασφαλείας.

 
       

   
Υπηρεσίες Εφαρμογές Εξοπλισμός
Εταιρικό προφίλ Υπηρεσίες Φωτοβολταϊκά πάρκα Ηλιακοί συλλέκτες
Ορόσημα Ανάπτυξη έργων Βιομηχανικές στέγες Μετατροπείς
Ανθρώπινο δυναμικό Σχεδιασμός - Προμήθεια - Κατασκευή Οικιακά συστήματα Βάσεις στήριξης
Οικονομικά στοιχεία

Συντήρηση & Υποστήριξη

Κυβερνητικές εφαρμογές Ηλεκτρικός εξοπλισμός
       
Έργα Επενδυτικές προτάσεις Οδηγός φωτοβολταϊκών Νέα
Επικοινωνία      
       
       
Web Site V4 | Copyright 2003 - 2014 Renelux Renewables LLC All rights reserved