R e n e w a b l e s
Facebook | Email | Είσοδος Μελών | Sitemap
 

             
 

Κάθε χρόνο, από το 2008, η Renelux συμμετέχει στην ECOTEC και σε άλλες διεθνείς εκθέσεις για το περιβάλλον και τις ΑΠΕ. Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στην επόμενη συμμετοχή μας για να σας παρουσιάσουμε τις νέες μας υπηρεσίες.


Δελτία τύπου

Μείνετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στην αγορά των φωτοβολταϊκών και τις δραστηριότητες της εταιρίας μας στην Ελλάδα και όχι μόνο, κάνοντας κλίκ εδώ

 

 

Η RENELUX ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2003, έχει την έδρα της στην Παιανία Αττικής και δραστηριοποιείται με αποκλειστικό αντικείμενο το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τεχνική υποστήριξη ολοκληρωμένων φωτοβολταϊκών έργων υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

Είναι στελεχωμένη με εξειδικευμένους μηχανικούς, οικονομολόγους και πιστοποιημένους τεχνικούς εγκαταστάσεων ενώ προμηθεύεται τα προϊόντα της απευθείας από τους πλέον αξιόπιστους κατασκευαστές παγκοσμίως.

Η Renelux διατηρεί συνεργασία με επενδυτικούς ομίλους από τη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ, αναφορικά με την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών έργων μεγάλης κλίμακας. Επίσης, έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει φωτοβολταϊκά πάρκα και οικιακά συστήματα για ιδιώτες επενδυτές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

 

Εξαγορές φωτοβολταϊκών έργων

Σε επενδύσεις αυτού του μεγέθους δεν έχουν θέση οι πειραματισμοί. Η Renelux σας παρέχει απόλυτα εξειδικευμένες υπηρεσίες με εμπειρία, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.
Περισσότερα

 

 
         
   
Εφαρμογές
       
Φωτοβολταϊκά Πάρκα
 
Βιομηχανικές
στέγες
 
Οικιακά
συστήματα
 
Κυβερνητικές
εφαρμογές
             
   
     
     
Υπηρεσίες Εφαρμογές Εξοπλισμός
Εταιρικό προφίλ Υπηρεσίες Φωτοβολταϊκά πάρκα Ηλιακοί συλλέκτες
Ορόσημα Ανάπτυξη έργων Βιομηχανικές στέγες Μετατροπείς
Ανθρώπινο δυναμικό Σχεδιασμός - Προμήθεια - Κατασκευή Οικιακά συστήματα Βάσεις στήριξης
Οικονομικά στοιχεία

Συντήρηση & Υποστήριξη

Κυβερνητικές εφαρμογές Ηλεκτρικός εξοπλισμός
       
Έργα Επενδυτικές προτάσεις Οδηγός φωτοβολταϊκών Νέα
Επικοινωνία      
       
       
Web Site V4 | Copyright 2003 - 2014 Renelux Renewables LLC All rights reserved